EEUU afirma que la condena contra Google en Itàlia posa en perill la llibertat en Internet

El govern de Estats Units està molt decepcionat per la condena de tres directius de Google serveis els quals havien penjat un vídeo difamatori contra un jove autista. S’admet que el vídeo era ofensiu però discrepa que els proveïdors de serveis hagi estat denunciat per inadequat.

La secretària d’Estat Hillary Clinton, va deixar clar el 21 de gener que un Internet lliure és un dret humà de naturalesa integral que ha de ser protegit en les societats lliures, ancara que les nacions s’han de protegir contra els abusos, l’existència de el tema ofensiu no ha de ser una excusa per violar la llibertat. Divenses organitzacions dels Estat Units s’han manifestat.

El vídeo va ser gravat en Maig de 2006 y penjat en Google els Setembre. Google va retirar el vídeo en el 7 de Novembre quan es van donar conte de la seva existència. Els avogats de la víctima havien retirat la demanda però les autoritats italianes ancara la mentenen.

Google recorda que ell va treballar am la policia per identificar el responsable i va ser comdemnat a 10 messos de servei comunitari per un tribunal. Llocs com Blogger, YouTube y totes les reds socials has de ser responsables de controlar cada text, cada fotu, cada document y cada vídeo. Hi haurà molta més vigilància en Interntet.

Mireia Soriano

http://www.elpais.com/articulo/tecnologia/EE/UU/afirma/condena/Google/Italia/pone/peligro/libertad/Internet/elpeputec/20100224elpeputec_3/Tes

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: