És ètic la clonació humana?

Actualment, hi ha una disputa entre si és correcte o no la clonació d’humans.

Per un cantó tenim els Estats Units i Philippa Taylor com a representats del vot en contra. Aquí tenim unes paraules: “Nos prometen el tratamiento de enfermedades terribles como el Parkinson o el Alzheimer, y todos queremos que se puedan curar. Pero el fin no justifica los medios; no hay que fabricar seres humanos para que sirvan de materia prima a otros“, va comunicar l’associació Life, de Anglaterra. Si esos investigadores estuvieran en Francia o en Alemania, estarían en prisión porque la clonación terapéutica está prohibida en esos países, lo que indica que es contraria a la ética”, Philippa Taylor, directora del Centre for Bioethics and Public Policy.

Per laltre banda, els científics de La universitat de Newcastle (Londres) van rebre la primera llicència britànica per la clonació humana com a objectiu terapèutic. I aconseguiren l’embrió clonat. Va ser la primera vegada que es feia una clonació a Europa. La finalitat de aquests treballs, és aportar nous tractaments per malalties incurables com la diabetis i Alzeimer, o reemplaçar òrgans defectuosos sense corre el risc de que el trasplant no sigui acceptat. Gran Bretanya i Corea de Sud són el grup de pioneres d’aquest tipus de tecnologia. Un equip de científics coreans, de la Universitat Nacional de Seúl, va anunciar haver obtingut cèl•lules mare a partir d’un embrió humà clonat.

Com a opinió personal, crec que no hauria de ser un tema ètic o no sinó un tema de, si una persona s’està morint perquè té una malaltia degenerativa s’hauria de poder ajudar i donar totes els possibles eines per servar-li la vida. Hi ha una enorme quantitat de persones que s’han mort per aquestes malalties avui dia inclús nens. Com a mesura i ajuda per totes aquestes persones que ho necessiten jo estic d’acord en que es faci clonació controlada.

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: