Spotify conecta con la red social Facebook

Spotify, el qual, és un portal de música va anuncià que actualitzarà el seu servei per a tots els seus usuaris amb una nova plataforma de música la qual permetrà conectar-se a la red social de Facebook  perquè els usuaris de les dues reds puguin relacionar-se.

Spotify és el millor servei del món de subscripció musical de pagu i gratuit i actualment té un canal a Facebook en la qual apareix la música que hagin publicat els usuaris de la red social. En les llistes de reproducció del usuari s’indicarà el nombre de cops que l’hagin escoltat i conjuntament si es vol els noms dels usuaris corresponents.

Segons fonts de Madrid es tracta de la renovació més important des del llançament d’aquest servei a finals del 2008, ja que això permet descobrir, compartir i gestionar la música de forma més amplia.
I ademés incorpora la funció de biblioteca, així que el usuari pot importar tots els arxius de música que vulgi en el seu ordinador i sincronitzar les llistes de reproducció de Spotify des del mobil. 
El servei s’actualitzarà automaticament per els usuaris, els quals, actualment suman 7 millons d’usuaris pel que fa a Europa.

Ariadna Lladó

Informació extreta de la web: http://www.lavanguardia.es/internet-y-tecnologia/noticias/20100427/53915711444/el-servicio-de-musica-spotify-conecta-con-la-red-social-facebook.html

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: