La norbina, una enfermetat mental

Segons la publicació en una revista nord-americana anomenada Science, en la Universitat de Rockefeller situada a Nueva York s’ha realitzat un estudi i han averiguat que existeix una proteína cerebral anomenada Norbina que pot donar peu a desarollar noves teràpies per les enfermetats mentals.

Durant l’estudi es va poder descobrir que era una composició desconeguda y que servía com a proteïna accesoria per a un receptor d’un neurotransmissor important en el cerbell. Aquest estudia es va duur a terme mitjançant la prova amb els ratolíns, el cientific Hong Wang van posar-li’s  norbina i van observar que els rosegadors mostraven alguns signes de conducta esquisofrènica.

El que fa aquesta proteïna es interactuar amb els receptors de neurotransmisors vitals  per poder realitzar tasques d’aprenentatge i de memòria.

Malgrat molts impediments i sobretot econòmics, els científics volen descobrir la manera de minimitzar aquests brots e la malaltia, prevenir recaigudes, millorar el funcionament dels medicaments i augmentan la qualitat de vida de la gent que ho pateix i pugui integrarse a la societat. És a dir, podriem dir que alguns malalts esquisofrènics poden curar-se si sel’s introdueix aquesta proteïna ja sigui per falta o per deficiència d’aquest.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: