Els cigarrets electrònics són nocius

Encara que els seus fabricants asseguren que els cigarrets electrònics són menys perjudicials que els convencionals, l’Agència Nord-americana del Medicament (ANM) acaba d’anunciar que contenen ingredients que produeixen càncer i altres químics tòxics perillosos per a la salut, com el etilenglicol, utilitzat com anticongelant per als automòbils.

Aquest dispositiu consisteix en una espècie de cigar que allibera nicotina quan la persona inhala i funciona amb una bateria a través de la qual s’eviten les toxines generades amb la combustió.

Ara, els experts de l’ANM han descobert que, després d’analitzar 19 cigarrets de les dues marques amb més quota de mercat en tot el món, que la majoria contenia carcinògens tan coneguts com les nitrosaminas, explica Benjamí Westenberger, principal autor d’aquesta investigació.

A la vista de les noves troballes de l’ANM, els especialistes suggereixen que tant els professionals de la salut com els consumidors s’informin dels efectes adversos i dels problemes que poden implicar aquest tipus de productes.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: