Com més lleig, més qualitat

Peixos guppy

En un estudi fet per científics del Centre de Biologia Evolutiva de la Universitat d’Austràlia Occidental s’ha determinat que els peixos menys atractius són els que tenen millor qualitat d’esperma, ja que els que són més vistosos inverteixen en la seva aprença en detriment de la fertilitat.

Per arribar a aquesta conclusió han estudiat els peixos “guppy” o peix milió (Poecilia reticulata), que es caracteritzen per una alta reproducció, i han arribat a la conclusió que els mascles menys atractius eren els més fèrtils (més bona esperma), segons ha informat la BBC.

Segons el professor Jonathan Evans, que ha dirigit la investigació, aquesta troballa “recolza la teoria sobre de la competició de l’esperma, que revela una compensació entre l’atractiu sexual i el desgast ejaculatori”.

Aquest fet no està indicat si també passa en altres espècies, però sens dubte seria interessant aquest fet en els humans, ja que homes que en principi són molt atractius després potser no tenen una “molt bona capacitat d’ejaculació”. Sens dubte fa reflexionar sobre el important en la vida, si la aparença externa o la utilitat que tens com a persona (potser la famosa frase “la veritable bellessa està a l’interior” prové d’aquí). Personalment, opino que el millor és un terme mig, encara que com a humans no podem decidir en qué invertir (o sí?).

Enllaç de la notícia: http://www.elperiodico.es/es/noticias/ciencia-y-tecnologia/20100602/los-peces-mas-feos-tienen-esperma-mejor-calidad/293634.shtml

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: