CMC 2009

CMC 2009 és el blog d’actualitat científica i tecnològica mantingut pels alumnes de l’assignatura de Ciències per al món contemporani del 1r de Batxillerat de la Institució Pere Vergés de Badalona, sota la supervisió dels professors Iona Redondo i Francesc Gomila.

La finalitat principal del blog és ser un espai de referència que permeti a la comunitat educativa estar al dia de les novetats sobre ciència i tecnologia i els debats que entorn d’aquestes es generen.

Tanmateix, el blog no acomplirà el seu proposit educatiu si no es converteix també amb una eina per apropar als alumnes a la Web 2.0, això és, a la concepció d’internet com una xarxa oberta en la que cada un dels participants és alhora receptor i creador de continguts, fet que permet la creació de xarxes cooperatives d’internautes units per alguna afinitat que ells han elegit. Evidentment això requerirà un cert domini de les eines informàtiques bàsiques i un temps dedicat a la recerca de continguts, la reflexió sobre ells  i l’elaboració dels missatges.

Per tal d’enriquir el blog també hi són convidats a participar com autors tots els alumnes que l’any passat van fer 1r de Batxillerat a la nostra Institució, que hi podran aportar la seva experiència i el seu major coneixement.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: